Roztančený Tábor 2021

LETNÍ TANČÍRNY NA NÁMĚSTÍ ANEB ROZTANČENÝ TÁBOR 2021

Pořádá Sportovní taneční klub 6dance

Letní tančírny na Žižkově náměstí v Táboře jsou již dlouholetou tradicí našeho klubu. Každý rok se akce těší větší a větší oblibě, a to především, ale nejen, mezi mládeží. Tančírny v letošním roce doslova zaplnily náměstí tanečníky a tanečnicemi, a z toho máme obrovskou radost.

 
Již druhým rokem jsme své působení rozšířili také do Sezimova Ústí na Náměstí Tomáše Bati – ve spolupráci s Městským střediskem kultury a sportu se 2x za léto konala akce Roztančeme Sezimák.
 
Cílem akcí je aktivní a smysluplné využití volného času a strávení příjemného večera tancem a poslechem hudby. Letošní novinkou byla také živá hudba na 2 termínech tančíren. V srpnu nám na náměstí v Táboře hrál k tanci Swing band a v září Seskupení za účelem. Tančili se především latinsko-americké tance, ale naučit se lidé mohli i základy některých standardních tanců.
 
Samozřejmě nemohly chybět ani „naše“ klubové tance Madison, Jerusalema a Kuduro, které tančilo opravdu plné náměstí :). Dalšími oblíbenými tanci jsou Salsa, Bachata, Cha-cha ale tančil se také například Letkis nebo Makarena :).
 
Doufáme, že jste si s námi léto užili a strávili na náměstí příjemné letní večery s hudbou a tancem.
 
Díky všem účastníkům z řad veřejnosti i z řad našeho klubu, lektorům, kapelám a všem co se podíleli na organizaci a průběhu akcí 🙂. Těšíme se na další ročníky roztančeného léta v Táboře! 
 
Akce se konala za podpory od města Tábor, kterému tímto také děkujeme.

Tančírny na náměstí
Tančírny na náměstí

Více fotografií zde.